Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, sanayi ve hizmet sektörünün kalkınmasına katkıda bulunarak, ülkemiz insanının refah düzeyini artırmak amaçlı projeler geliştirip, öğrencilerini çağın gerektirdiği nitelik ve beceriye sahip, girişimcilik ruhu gelişmiş teknik elemanlar olarak yetiştiren,  öğrencilerini istenilen nitelik ve donanımlı olarak hazırlayan ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizi değerlerimiz doğrultusunda orta öğretim düzeyinde, ilimiz ve ülkemizin sanayi ve hizmet kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu ve ileride duyacağı, nitelik ve donanıma sahip teknik elemanlar olarak yetiştirip, yüksek öğrenimi hedefleyen, öğrenci gruplarımızı yüksek öğrenime hazırlayan, çevresinde seçkin bir mesleki ve teknik eğitim öğretim kurumu olmaktır.

Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cubuktml.meb.k12.tr

Adres - Barbaros Mah. Esen Sk. No28 Çubuk / ANKARA

Yerleşim Yeri - barbaros mah. esen sokak no: 28

Adres - Barbaros Mah. Esen Sk. No28 Çubuk / ANKARA

Ulaşım ilçe şehiriçi dolmuş, büyük şehir belediyesi halk otobüsleri ve ego

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ANKARA MERKEZE 40KM - ÇUBUK MERKEZE 2KM